Coneixes la cuina peruana nikkei?

02/04/2024


La cuina nikkei es podria descriure com una fusió entre les tècniques i el caràcter de la cuina japonesa, junt amb el fet de recórrer als productes i els amaniments peruans.
“Nikkei” fa referència als emigrants japonesos i a la seva descendència, una comunitat que va arribar al Perú a finals del Segle XIX. Van ser ells els que van introduir l’ús del peix i un dels casos mes famosos va ser l’evolució del cebiche amb peix cru, mes proper al sashimi nipó.
A la carta del Red Bar d’UNNIC Andorra, a la segona planta del Gran Casino d’Andorra hi ha una amplia oferta gastronòmica nikkei. Sopa de miso yuzu amb fideus d’arròs, causa limenya, cebiche o el tàrtar de tonyina en són una petita mostra.
A més de la cuina nikkei també trobaràs plats de la cuina japonesa com sushi, sashimi i niguiri. Tot amenitzat amb espectacles de música en viu i DJs.
Reserva al Red Bar
Coneixes la cuina peruana nikkei?