Menú experìencia Unnic
APERITIUS
Bunyols de bacallà amb la seva crosta al pil pil
ENTRANTS A COMPARTIR
Guacamole amb anguila i mousse de totopos
Tonyina amb bròquil fregit sobre salsa japonesa
Ou ferrat amb cranc, “arena” (pell del bacallà triturada) i caviar
PLAT PRINCIPAL A ESCOLLIR
Llom de cérvola, cacao, cafè i tòfona
Arròs de turbot a la brasa
Bacallà al pil pil d’all negre sobre espinacs a la catalana
POSTRES
Pastís UNNIC
Aigua i pa inclosos. Maridatge de vins 20€
Menú servit a taula completa. Disponible cada dia en horari de dinar i sopar.
*Minim 2 pax.
Menú executiu
Inclou:
Aperitiu de la casa, 1 entrant, 1 plat principal i postres
Beguda no inclosa.
Disponible de dilluns a dijous al migdia
No disponible del 20 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos.
Ibèrics de glà, embotits i formatges
Mos gourmet
Mariscs i petxina
Entrants
Amanides i verdures
Arrossos
Peixos
Carns
Filet de bou a la brasa
Entrecot de bou a la brasa
Mitjana de vaca rossa gallega madurada a la brasa
Tomahawk de vaca madurada a la brasa
Totes les carns a la brasa aniran acompanyades de patates i pebrots rostits
Menú infantil
Filet de vaca a la brasa amb patates fregides
Postres, fruita i gelats
Pastís UNNIC (4 persones)
Cruixent d’arròs, maduixes, mango, iogurt, estragó, mousse de yuzu i gelat de “paparajote”
Al·lèrgies i intoleràncies
Si tens al·lèrgies o intoleràncies, és important que ens ho comuniquis abans de començar. Gràcies. Tots els nostres plats poden contenir algun aliment AL·LÈRGEN entre els seus ingredients. Tots els nostres plats poden contenir traces.